Back to All Events

OPEN GALLERY at JEAN GALLERY

work by Tany ATANASOVA 

work by Tany ATANASOVA 

Op zondag 15 juli zetten we bij Jean Gallery de deuren open. Op onze eerste open dag, laten we je graag kennismaken met onze galerij en verzamelen we de werken van Carolyn Spaenjaers & Tanya Atanasova. Kom langs ontdek de galerij onder het genot van heerlijke versnaperingen en aangepaste wijnen.

Mark you schedule on July 15th, we are hosting or first open gallery at Jean Gallery. Come by and do not only discover the works of our two featuring artists, Carolyn Spaenjaers & Tanya Antasova, but enjoy our delicious homemade food and paired wines.

work by Carolyn Spaenjaers 

work by Carolyn Spaenjaers 

Earlier Event: June 16
YOU MY DEAR - by TANYA ATANASOVA
Later Event: September 14
BLUE VELVET - by CAROLYN SPAENJAERS