EN UNIEKE ERVARING VOOR ELKE MEETING

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je meeting? Wil je graag je vergaderpartners ontvangen in een uniek kader? Jean Gallery is de ultieme plek om je meeting te laten doorgaan.

KUNST x GASTRONOMIE

Door zijn unieke ligging boven Restaurant Jerom kan jij je meeting of conferentie laten plaatsvinden in een karakterpand. Het team van Restaurant Jerom staat voor je klaar om je gastronomisch op je wenken te bedienden terwijl je heerlijk dineert in een meeting ruimte die tevens fungeert als galerij.

Bij Jean Gallery bieden we je een uitgekiende selectie aan exclusieve koffie, wil je graag wat sterkers dan kan je terecht bij onze exclusieve wijn bar.

KARAKTERPAND

Ben je op zoek naar een aangenaam en verrassende ruimte om je meeting te laten plaats vinden? Onze galerij is de perfect plek om elke relatie te ontvangen.

 
 
 

JEAN GALLERY

Graaf Van Egmontstraat 41
2000 Antwerpen
+32 487 70 70 70
info@jeangallery.be


 
 
 

EEN MEETING ROOM OP JOUW MAAT

Vanaf nu beschikt Restaurant Jerom over enkele zeer nabijgelegen, poly-functionele zalen. Deze opsplitsbare ruimten zijn geschikt voor zowel multimediale conferenties, als recepties en uitgewerkte private dining events. De capaciteit van deze zalen varieert van 25 zittende tot maximum 200 staande plaatsen.

De mogelijkheid bestaat om zowel budgetmenu’s als uitgebreide meer-gangen formules met of zonder aangepaste wijnen uit te werken. In functie van uw vooropgesteld budget kunnen wij u dus een interessant voorstel overmaken. 

KARAKTERPAND

Het gebouw was oorspronkelijk gelegen in havengebied en dienstig als koffiebranderij, annex opslagplaats. Daarom werden de zalen met ’n nostalgisch knipoogje genoemd naar de meest bekende koffiesoorten.

ARABICA (= Gelijkvloers)

- Boardroom: max 10 pers – Theatre: max 20 pers – Reception: max 50 pers - Dinner:  20 pers

ROBUSTA (= Mezzanine)

- Boardroom: max 10 pers – Theatre: max 20 pers – Reception: max 30 pers - Dinner:  10 pers

EXCELSA  (= Verdieping)

- Boardroom: max 40 pers – U-board: 24 pers – Theatre: max 50 pers – Reception: max 80 pers – Dinner: 40 pers

GALLINI (= Verdieping)

- Boardroom: max 10 pers – Dinner: 8 pers

 

 
 

JEAN GALLERY

Graaf Van Egmontstraat 41
2000 Antwerpen
+32 487 70 70 70
info@jeangallery.be